Iiro Jurvansuu Nuori mies Keski-Pohjanmaan korpimailta

Suomen kansan työväelle! eli Punaisen lipun kantajat

 

Suomen kansan työläiset!

 

Tänään on meidän päivämme. Riemukas, kunniallinen juhla, joka yhdistää kaikista kansoista eniten antavat ja vähiten itse saavat uupumattomat uurastajat. Me nykyiset, entiset ja tulevat työläiset olemme päivämme ansainneet!

 

Meissä on voimaa! Meidän käsiemme työllä tämä maa on rakennettu, tätä maata rakennetaan ja tullaan rakentamaan vastakin! Vaikka hevoset ja aurat ovat vaihtuneet traktoreihin sekä kokoonpanolinjaston työkalut robotteihin, ei työläinen ole korvattavissa! Me tunnemme arvomme ja olemme oikeutetusti ylpeitä siitä!

 

Ylpeitä me saamme olla myös menneistä, loistavista saavutuksistamme! Sen, mihin aina pyrimme, olemme saavuttaneet rauhan ja sovinnon keinoin. Me olemme tehneet tästä maasta sen, mitä se on tänä päivänä. Valtavasti hikeä me olemme saaneet vuodattaa asiamme eteen. Onneksi emme enää verta!

 

Ylpeitä sen sijaan emme voi olla heistä, jotka meitä väittävät edustavansa! Katsokaa heitä, jotka nyt kantavat punaista lippua edessämme! Tunnistaako heitä edes samoiksi ihmisiksi, joille annoimme äänemme? Nurin käännetyn takin saumat heistä vain erottuvat! He, jotka nyt punaista lippua kantavat, ovat meille törkeästi valehdelleet! He, jotka nyt punaista lippua kantavat, ovat meitä anteeksiantamattomasti huijanneet! He, jotka nyt punaista lippua kantavat, ovat pettäneet meidät täysin!

 

Mitä ovat työväkemme johtajat tehneet? He ovat myyneet periaatteensa suurrikkaille! He ovat antautuneet porvareille, ottaneet heidän kahleensa jalkoihinsa ja talutusnuoransa kaulaansa! Tavallista työntekijää he ovat muistaneet tänään puheissaan, mutta puhe on vain puhetta! Heidän tekonsa eivät niitä vastaa. Veroja tämä valtio kyllä kantaa niin, että hyvä kun suolaa jää leipämme päälle! Vastineeksi niistä terveydenhuoltomme ajetaan alas, turvallisuutemme takaavista poliisivoimista leikataan ja paikallisdemokratia riistetään kotikunnistamme!

 

Meidän on kuljettava eteenpäin, mutta he, jotka nyt punaista lippua kantavat, johdattavat meitä tuhon tielle!

 

Meillä on kuitenkin vaihtoehto! Suomen kansan työväki, hylätkää punaisen lipun kantajat ja seuratkaa sinistä ristiä! Antakaa heidän kulkea järjettömyydessään väistämättömään tuhoonsa! Me haluamme tehdä työmme itsemme ja kotimaamme hyväksi, emme vieraiden maiden holtittoman velksielämisen jatkamiseksi tai suurrikkaiden katteiden parantamiseksi! Sosialismia me emme siihen tarvitse emmekä halua!

 

Tehdään tästä vapusta uuden alku! Marssikaamme jälleen työn ja oikeudenmukaisuuden puolesta, mutta uusi lippu edessämme! Kohti loistavaa Suomen huomista!

 

-Iiro Jurvansuu, suomalainen työläinen vanhan ajan vallankumousagitaattoreiden hengessä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Henri Ilmonen

Äpy-lehdestäkö peistasit...?

Isänmaallista vapunjatkoa..

http://www.youtube.com/watch?v=AqwFfMWM5Hg

Käyttäjän iirojurvansuu kuva
Iiro Jurvansuu

Ei tänne Halsualle asti sellaisia kanneta.

Harri Lahtinen

Suomessa ei aja ketään kiltin ,ahkeran,rehellisen, oikeudenmukaisen ym. ym. tavallisen suomalaisen duunarin etuja, heitä vain syylistetään kaiken maailman ongelmista. Suomessa ajetaan ainoastaan rikkaitten etuja, laiskojen köyhien, ulkomaiden ja maahanmuuttajien.

Lana Kortie

Olen miettinyt miksi kommunismia vastaan on käynnistetty viha propagandaa?

Kommunismi käytännössä tarkoittaa että yritykset ovat valtion omistuksessa. Astuuko tämä periaate tiettyyn ryhmään jalkoihin?

Olen sitä mieltä että suuryritykset pitää olla valtion omistuksessa. Koska niillä on rahaa.

Teoriasa on mahdollista, että tämä rahaa voi vaikuttaa eduskuntaan.

Ja kansanedustajien korruptio tai yrityksien eduskunnan puolueiden rahastaminen voi helposti johtaa vallankaappaukseen, kun tietyllä ryhmällä on liikaa rahaa.

Näiden varojen ehkäisemiseksi tapahtuneeksi tulevaisuudessa, ehdotan perustaa kansan vallan valvonta-mekanismit, joihin kuuluu mm. kansan oikeus äänestää laista!

Valta suomen kansalle!

Toimituksen poiminnat